Copyright

Nooitbinnenroken.be is een initiatief van Kom op tegen Kanker in het kader van de campagne ‘Binnen roken is nooit oké’.

Alle informatie op deze website mag vrij gebruikt worden voor privédoeleinden. De informatie op deze site mag je gratis verspreiden in familiekring.

Wil je informatie naar een ruimer publiek verspreiden, dan moet je hiervoor de expliciete toestemming vragen. De teksten en afbeeldingen op deze site worden immers door auteursrechten beschermd. Je kunt je verzoek sturen naar info@nooitbinnenroken.be.

Deze website is gebaseerd op de website rightoutside.org van Healthier Scotland. Rightoutside.org werd ontwikkeld door Story Weather.

Voor vragen of reacties over de website kan je terecht bij info@nooitbinnenroken.be.

Aansprakelijkheid

De informatie op de website werd vooraf nauwkeurig op zijn juistheid gecontroleerd. Bevat de informatie toch fouten, dan kan Kom op tegen Kanker hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld. Eventuele fouten gemeld worden via: info@nooitbinnenroken.be

Deze website neemt ook verwijzingen op naar websites die beheerd worden door derden. Deze verwijzingen zijn uitsluitend informatief bedoeld. Kom op tegen Kanker controleert de informatie op deze websites niet en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud of de kwaliteit van deze sites.

Verwijzingen naar nooitbinnenroken.be

‘Binnen roken is nooit oké’, moedigt verwijzingen naar deze website aan. Je kunt verwijzen door een link te leggen naar http://www.nooitbinnenroken.be. Er kan ook doorverwezen worden naar onderliggende pagina’s van de website.

Cookies

Tijdens uw bezoek aan deze site kunnen er zogenaamde cookies gebruikt worden.  Dit zijn kleine stukjes informatie die op de harde schijf van uw computer worden geplaatst. Bij een volgend bezoek aan deze site zullen zij ervoor zorgen dat u makkelijker kunt surfen.